Monday, 21 May 2012

Gambar Kahwin Zaquan & Ayu Raudhah

gambar ihsan: Facebook Zaquan & kredit to Asmadi



sapa-sapa yang mengikuti blog aku tahu lah kan kisah percintaan aku dengan Zaquan Adha satu ketika dahulu. Apa pun, semua dah tinggal sejarah dan kini beliau berbahagia dengan pilihan hatinya.. Congrats both of u Zaquan and Ayu!! Minat sangat Ayu since tengok Manjalara... she's my idol for beauty and health.


Aku rasa, inilah celebrity wedding yang paling cantik dan couple yang paling sepadan pernah aku tengok.. Tema fairytale ilham Ayu ni memang taste aku ok!!


































Wednesday, 16 May 2012

Perabot Comel

Cantik tak perabot mini ni? Diperbuat daripada kayu dan penutup botol air mineral... kemudiannya dicat dengan warna putih. Kreatif kan?

Ini rupa bahagian dalamnya...

Mungkin digunakan untuk simpan barang-barang pantry... Takut digigit tikus

Inilah meja kerja saya... Ofis kami baru dibina jadi peralatan belum lengkap lagi.

Sengaja teraburkan meja supaya kelihatan sibuk

Ini notebook saya. Beli di The Mines 1.86 GHz cuma berharga RM999. Punggung kecil itu milik Vani, kerani saya

Saya cuma guna device pen drive dan pemanas air kopi je

Eh, betul ke pemanas air kopi je??

OOOoooo.... ada broadband rupanya. Patutlah. Pandai Masreena cover line



=')