Wednesday, 10 October 2018

Rumah Kondo Menghadap KLCC view - bermula 358 ribu dan ke atas!






Kalau korang bercadang nak buat pelaburan, cepat-cepat grab rumah RC Residence ni sebab ia terletak betul-betul di Jalan Sungai Besi iaitu belok kiri je dah jumpa Jalan Pudu :)

Razak Residence/RC Residence ni terletak opposite Bandar Malaysia (Sg. Besi Airport lama) dan akan ada shuttle bud dan bridge ke MRT Line 2 station "Bandar Malaysia" nanti. Maknanya, rumah ni kalau dibeli untuk invesment pun untung, untuk duduk sendiri pun untung :) ye la kadang-kadang kita perlukan jugak miliki kondo terlebih dahulu sementara nak tunggu masa beli rumah bertanah kan :)


Jom booking dan miliki unit anda disini. Hartanah lain di KL lagi mahal, ini yang termurah 2 km je dah sampai Low Yat
Harga serendah RM358k.
Cash back sehingga RM13k++.
Lucky Draw dari RM8k hingga RM15k.- 20 Oktober ini!!! Cuma booking je dulu 3 ribu layak sertai lucky draw kereta!!

Gaji bersih RM3,500 layak memohon

RC RESIDENCES,
Bandar Malaysia
SUNGAI BESI, KUALA LUMPUR

~ BOOKING RM 3,000 ONLY
~ 5% BUMI DISCOUNT
~ LUCKY DRAW FROM 8K TO 15K***
~ ATTRACTIVE SALES PACKAGE***
~ HOT LOCATION

Tenure: Leasehold Until 2114
Type: Service Residence
Furnishing: *Fully* Furnished
- *FREE* 1 Parking (Worth RM25k)
- *FREE* Legal Fees SPA
- *FREE* Loan Agreement & Stamp Duty
- *FREE* 5 Years Maintenance Fee
- 5,784 Units Available


Type A, 800 sf
2 Rooms, 2 Baths
Price From RM 358,800***

Type B, 1,045 sf
3 Rooms, 3 Baths
Price From RM 464,000***
Untuk orang muda/pembeli rumah pertama, saya suggest untuk beli Type A ni cepat sebelum habis (Type A harganya paling murah RM358 ribu sahaja. Yang paling murah selalunya cepat habis).  Kenapa saya suggest u beli Type A untuk pembeli muda?

- Sebab ini adalah satu-satunya kondo yang berdekatan dengan KL, harga tak sampai setengah juta dan mampu dimiliki dan pada masa yang sama ada yard, balkoni & 2 bilik + 2 tandas.

Selalunya, untuk kondo sekitar KL cuma ada 1 sharing toilet, susah nak dapat yang ada 2 perkara ni tadi. Kalau saya  kan, rumah mesti nak ada balkoni kalau tak akan rasa terkurung. Yard tu pulak untuk sidai kain dan dapur basah, barulah rumah tak berbau nanti :)

Call saya untuk keterangan lanjut & lawati sales gallery kami
019-3687814 - AIDA MASTURA

Gambar-gambar dari Showroom kami yang sama dengan unit asal:
Yang membezakan Type A dan B cumalah bilangan bilik. Type A, ada 2 bilik dan Type B pula 3 bilik dengan bilik master Type A tadi dah jadi second room. 
Apa-apa silalah call saya untuk melihat unit di show gallery kami, lebih mudah kerana pembeli boleh melihat unit mana yang masih available, harga setiap unit juga berbeza (kena refer pada unit, ada unit 2 parking, ada unit mengadap KLCC, ada unit yang kena beli extra terrace sebab terletak di facility floor dll lagi. Jadi jika datang ke show gallery, lebih mudah difahami. Call saya: 019-3687814 (Aida) untuk temujanji dan kalau boleh sehari awal untuk saya arrange dengan PM saya =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...