Friday, 19 February 2010

Gambar: Tarian Singa

Hahaha.. seronoknya hari ni. Di HQ ada buat show Tarian Singa dan makan-makan sempena Chinese New Year ini. Pagi-pagi macam biasa saya ronda site dulu.. buat kerja yang patut. Menjelang sepuluh pagi kami drive kereta ke site lain untuk ambil staf di sana. hmm ramai juga staf wanita rupanya. Dalam ramai-ramai tu saya jugak jadi yang termuda.. takde beza pun dengan kompeni lama, asyik jadi adik je.


Kemudian bertolak ke HQ naik kereta saya tapi balik, mereka akan naik kereta lain.



Ngam-ngam kami sampai, acara bakar mercun hampir bermula. Wow. Sempat lagi saya snap gambar dan video.



























Sesi pengagihan ang powww.

































Dapat ang poww lagi.. yes!!! n_n


Kemudian ada acara Tarian Singa. Hebat juga. Lama dah tak tengok Tarian Singa. Last sekali tengok waktu sekolah itupun di shopping mall.


































































siap kena ada orang yang pegang palang tu.. I tengok pun seram seyyy


Then acara bakar mercun lagi sekali. Penutup.






















Akhir sekali acara makan-makan. Tapi tak sempat ambil gambar. Waktu makan tu dapat beramah mesra dengan BOD dan staf dari HQ/site lain. Menjelang tengahari saya pun terus balik rumah. Sebab hari ni consider half day. =D


Dapat tengok tarian singa, dapat angpoww, dapat makan barbeque enak. & dapat balik awal! Syoknya kalau selalu macam ni.



Tata.

2 comments:

  1. lol , dala tgk tarian free..
    dapat upah lagi..
    hahahaha..

    ReplyDelete
  2. hai aus.. thanx sebab baca post saya.. eh eh, tak tahu pulak saya kalau tengok tarian singa kena bayar? hmmm

    ReplyDelete