Monday, 25 October 2010

Michelle Yeoh yang sangat mempesonakan..

Last week i pergi Mid Valley untuk tengok Eat Pray Love.. malangnya seat sume dah penuh, tinggal yang depan je. So end up tengok citer Reign Of Assassins. Dah lama tak tengok Kung Fu. Pilih filem ni sebab ada Michelle Yeoh
[mula2 nak tengok cerita romantik je sebab tobat dah tak nak tengok citer Kung Fu kat cinema nanti takot darah, kalau kat rumah takpe kalau takot boleh cari bantal untuk menyorok =P]


Even filem ni bukan pilihan asal tapi ternyata, aku rasa sangat berbaloi. Film ni ya ampunn.. sangat entertainful ok. Maybe sebab asyik2 terpesona dengan natural beauty Michelle Yeoh tu. Pastu cerita ni sangat sweet sebab Zhang Jing (Michelle) dan suaminya tu sama2 terror kung fu tapi masing2 tak tahu kisah silam masing2. Romantik sangat, hehe.. Oh ya, pada yang tak tahu, Michelle berasal dari Ipoh, Perak Malaysia dan merupakan bekas Ratu Cantik Malaysia. Nak tahu tahun berapa goggle sendiri


Oklah ada sedikit gambar.. opps citer ni 18PL. Parenting Lead kot. budak2 tak bley tengok sebab agak ganas & ada juga babak bogel. heh


Layanzz









No comments:

Post a Comment