Saturday, 26 March 2011

Gambar Belon Panas Putrajaya

Hallo guys. Hari ni aku gambar tidak kredit to Goggle sebab hari ni aku upload pic sendiri. Ni semua adalah gambar-gambar semasa aku singgah di Pesta Belon Panas di Putrajaya last week.. punyalah seksa nak capture belon-belon ni sumer, aku bangun awal sebab belon belon ni terbang dalam pukul 7-9 pagi je. Gambar first aku amik dari jauh tu masa otw nak pergi kerja.


Actually tiap-tiap tahun pesta belon ni akan di buat di Putrajaya.. Otw nak pergi kerja aku cuma snap gambar dari dalam kereta je. Cute kan belon-belon ni sumer? Star Wars ada.. ala-ala doraemon pon ada.. kalau nak naik 10 ringgit je itupun terbang rendah je (lawak tau..). Selain tu ada jugak helikopter, tapi tak sure ada ke tak untuk tahun ni... sebab aku tak dengar pulak bunyi heli ni di udara. Harga heli since tahun lepas 60 ringgit jew.. sekali naik 4 orang.


So enjoy the pic.



























1 comment:

  1. tak dapat ke putrajaya, dapat tgk gambar pun ok..thank's aida..nice pic!

    ReplyDelete