Tuesday, 15 February 2011

Belajar Pasal Kek

....i am just come back from baking class in Putrajaya.





tujuan belajar lebih kepada nak improve basic skill. saya cuma belajar buat cup cake dan moist chocolate cake. belajar buat hiasan dan border. walaupon selalu buat kek, asas baking yang kukuh mestilah ada supaya boleh go tru pada yang lebih advance. saya ni takde sapa nak ajar kat rumah, so terpaksa spend sikit untuk attend class. tapi takpe, dapat kawan baru =)




ni hasil yang dibuat untuk hari tu.. jangan gelak ek....




4 comments:

fida said...

share info plz...huhu

MaS PuTRi said...

updated!! =)

Nur said...

cantiknya...nak kne g class jgk laa..minat sgt!

MaS PuTRi said...

kalau dah pandai basic, amik je kelas yg advance terus.. yg buat frosting, buttercream, fondant tu sumer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...