Thursday, 26 August 2010

Tudung DATIN NORJUMA

Gambar: Kredit to OhArtis

Hai..

Last month i terbaca bout Datin Norjuma yang cun melecun tu dalam majalah HARMONI. I memang minat Datin ni pantang nampak beliau jadi cover magazine mesti i nak selak baca.

Datin Norjuma buat tudung rekaan sendiri selepas setia bersama tudung bawal (gambar). Sama lah dengan i, tudung bawal tetap jadi pilihan even macam2 trend ada sekarang seperti tudung Ikin.





Tudung Norjuma tu akan dipasarkan di butik AVON dan akan mula diperkenalkan dalam katalog Ogos. Designnya pun cantik dan menarik, labuh kat belakang. Tak sabar nak beli untuk raya. Nanti dah ada gambar contoh i paste sini ok..

No comments:

Post a Comment