Monday, 20 May 2013

Tenant.

Inilah tenant saya. Kami berkenalan penghujung tahun 2011 di Program POWER! anjuran AKPK. Tak sangka kenal sehari je dalam kursus pengurusan kewangan, tapi boleh rapat sampai ke tahap saya letakkan kepercayaan untuk bergelar tenant pertama di rumah yang saya beli.

Tak sangka dia sangat independant. Dia pasang katil sendiri tau... kagum Masreena. Katanya dah 4-5x pindah bilik so dah hafal camane cara install dengan uninstall katil IKEA dia tu. Besok lusa if dapat transfer ke Sarawak dia nak jual katil tu.

Rilex je dia pasang katil tu... kalau I confirm nak maut

Mengkagumkan sebab dia ada tool box sendiri. Set hammer tu dia beli di Ikea, katanya setiap perempuan kena ada sendiri alatan macam ni.... perrghh... korang mampu?

Tadaaa 





2 comments:

  1. Respek..Masreena pun kena ada benda-benda tu. baru ada muscle.hehehe

    ReplyDelete
  2. Selalunya Masreena akan panggil Mr.Muscle je, hehe...

    ReplyDelete