Saturday, 11 May 2013

Wardrobe pilihan??

Adakah customize wardrobe yang mana basically berharga RM320 untuk satu kaki

ATAU

PAX Wardrobe daripada Ikea bermula RM757 untuk 100cm?

Hmmmmm...




5 comments:

  1. seronok la kalau dapat yg kedua tu..huhu

    ReplyDelete
  2. Reena ni mmg pandai dlm bab deco2 rumah ni yer? boleh minta pendapat nanti.

    ReplyDelete
  3. Mana yang murah dan cantik, itulah yang menjadi pilihan. Hehe.. Tak berapa pandai bab bab ni.

    ReplyDelete
  4. Reena...

    WE pon tengak serabut pikir kan wardrobe ni.... nak amik yang kat ikea or kat kedai perabot je isk3 ikea quot aritu 3k untuk wardrobe sahaja...yg kedai perabot tu 3.5k untuk bedroom set.

    ReplyDelete
  5. Wardrobe Ikea ni kalau sekadar frame tanpa pintu memang murah (RM600) dgn kapasiti sebesar tu.. Yang buat jadi mahal tu bila tambah pintu sekeping tu je RM150... Better you buat wardrobe daripada kedai kitchen kabinet cuma RM320 je sekaki, kalau RM3000 tu dah boleh dapat 2 set wardrobe tinggi sampai siling... ini contact no nye

    Cara Pengiraan Harga Kabinet Dapur 3D =)

    ReplyDelete