Tuesday, 26 March 2013

Peluang Hanya Sekali Setahun!

Sedihnyaaa sebab terlepas peluang untuk menyaksikan sendiri 2013 Formula 1 PETRONAS Malaysia Grand Prix yang berlangsung di Litar Antarabangsa Sepang (SIC), semalam.

Pic: Credit to Utusan

Semenjak tahun 2011 lagi saya dah bercita-cita nak menyaksikan F1 Circuit tapi last year ada training wajib attend di Putrajaya. Ingatkan bolehlah mengubati kekecewaan pada tahun 2013 ni ... But when the time being ada-ada je aral! arggh tension waa! Tahun ni Masreena betul-betul terlupa sebab terlalu sibuk buat persiapan pindah rumah, kerjaya yang semakin mencabar dan asyik dihantar training/outstation serta sibuk merancang travel trip. Jadi fokus pun dah lariii... gitew.

Lagi-lagi bila baca review blogger-blogger yang turun ke Litar F1 iaitu Haliff, Cik Viva, Hanida Moss ni buat saya rasa kenapa lah saya boleh mengelamun sampai terlepas acara penting dalam negara ni? Setahun sekali OK setahun sekali je! hmmmm

Anyway, lepas ni kena marking siap-siap dalam diary untuk wish list next year. Tiket, don't worry sebab kawan suami Amira selalu dapat tiket murah F1 tiap-tiap tahun. See you further!




1 comment: